Hostess Videochat

septembrie 4, 2012

NOTA: Acest anunt a expirat sau nu mai este relevant!

Descrierea job-ului:

Bliss Studio companie cu vasta experienta in domeniul videochat -ului, ofera Salariu Fix Garantat 500 € + Comision, situri cu exclusivitate, neaccesibile din Romania, training gratuit si personal tehnic care sta la dispozitia dvs 24h/24.

Descriere Videochat

Intr-o lume in care cei bogati fac regulile, intr-un timp al vitezei si goanei dupa bani, fii desteapta si adapteaza-te cerintelor pentru a-ti atinge scopurile, fara a renunta la propria independenta.

Alege un loc de munca modern, cu castiguri mari, intr-un domeniu aflat in plina dezvoltare : videochat-ul. Aceasta activitate presupune comunicarea, prin intermediul internetului, cu ajutorul calcuratorului si al camerei web, cu alte persoane aflate in alte tari. In acest sens, studioul nostru de videochat detine contracte de exclusivitate cu situri din strainatate. Asadar, in cazul in care vom colabora, discretia absoluta iti este garantata si de faptul ca nu vei intra in contact virtual decat cu persoane din afara Romaniei.

Este adevarat ca videochat-ul este o activitate controversata, dar cei care se impotmolesc in prejudecati nu vor reusi sa progreseze in viata. Din partea echipei noastre vei beneficia de suport si consiliere de specialitate, indiferent daca ai mai lucrat in domeniu videochat-ului sau esti la inceput de drum.

Fiind un studio cu experienta, te sfatuim sa studiezi bine problema si sa privesti cu mare atentie alte oferte de pe piata inainte de a lua decizia finala. Stim, cu siguranta, ca suntem singurul studio de videochat absolut legal din . In afara de aceasta, oferim conditii optime de munca : locatii curate si frumos amenajate, echipamente de ultima generatie, plus seriozitate si profesionalism in oricare aspect al muncii noastre.

Ia-ti viata in propriile maini ! Alege sa profiti si sa te bucuri de tinerete la maximum ! Fii ambitioasa si hotarata sa-ti implinesti toate visele (casa, masina, calatorii, haine, etc), in anii frumosi ai vietii tale. Bliss Studio este aici ca sa te ajute sa realizezi ce iti propui.

Acum, DEPINDE de TINE sa iei decizia castigatoare. Contacteaza-ne pentru a te convinge de orice informatie descoperita in paginile site-ului nostru: WWW.BLISSSTUDIO.RO Suntem aici pentru a-ti lamuri orice neclaritate.

Echipa Bliss Studio te asteapta si iti doreste mult succes !

Cerinte:

Ce trebuie sa faci ca sa faci parte din echipa noastra?

Trebuie sa ai minim 18 ani, sa locuiesti in , sa detii cunostinte minime de PC si de limba engleza, sa poti comunica usor cu oricine si sa poti asculta si intelege.

  • Publicat de: studiobliss
  • Compania: studiobliss
  • Judet:
  • Loc: București, Bucureşti, România
  • Tipul job-ului: Full-Time
  • Salariu: 4000 Ron si mai mult
  • Job category:
  • Etichete:
  • 703 total views, 1 today

Aplica la acet job

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

puncte anrp