Personal hotelier/restaurante pentru GRECIA

iulie 9, 2012

NOTA: Acest anunt a expirat sau nu mai este relevant!

Descrierea job-ului:

Recrutam in perioada MARTIE – APRILIE peste 450 persoane in domeniul hotelier pentru zeci de hoteluri de 4-5* din Grecia. Interviul il sustineti direct cu agentia noastra si veti primi pe loc raspunsurile de acceptare. Se accepta sa lucreze impreuna si cuplurile. Toate locurile de munca sunt in cadrul lanturilor hoteliere de 4* si 5*, din statiunile turistice de lux / insulele turistice, din Grecia. Pozitiile scoase la concurs sunt: cameriste, ospatari, barmani, ajutori bucatar, majordomi, spalatori vase, spalatori rufe, gradinari, ingrijitori piscine, cosmeticiene, maseuri, manichiuriste, pedichiuriste, coafeze, etc… Hotelurile sunt amplasate in Atena si in insulele grecesti renumite ca destinatii turistice de lux, ca: Creta, Rodos, Corfu, Mykonos, Chalkidiki, etc… Etapele de mediere: a) Inscrierea dosarului de selectie (pana cel tarziu 5 Aprilie) si interviul de selectie au loc in aceeasi zi. b) Inceperea contractelor de munca si plecarile la angajatori se fac incepand cu luna Aprilie 2012. Se ofera: – contract legal de munca de minim 6 luni cu posibilitate de prelungire; – plecari rapide si sigure; – cazarea si 3 mese oferite gratuit in cadrul hotelului unde se lucreaza; – asigurarile sociale platite de catre angajator; – salarii intre 470-650 Euro Net, tips-uri foarte bune, orele suplimentare platite, deci se ajunge la peste 700-800 Euro Net (in mana); – locuri de munca in hoteluri-restaurante de lux, de 4-5*; – pozitii atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru cei fara experienta; – se ofera plasamente si pentru cupluri. Cuplurile au posibilitatea sa lucreze si sa fie cazati la acelasi angajator;

Cerinte:

Se cauta:
- femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 20-45 ani;
- se cere engleza la nivel conversational, orice alta limba straina cunoscuta constituie avantaj;
- experienta nu este necesara insa constituie avantaj;
- persoana trebuie sa aiba personalitate placuta;
- sa fie muncitoare, serioasa, dinamica si energica.

Costul programului:
- 300 RON – Taxa de inscriere si procesare dosar.
- Candidatii au urmatoarele variante de plata a comisionului de mediere;
a) 260 EURO – Comision de mediere achitat de catre candidatii selectati (Daca se opteaza ca acest comision sa se achite la momentul semnarii contractului de munca)
b) 200 EURO – Comision de mediere (Daca candidatul alege sa achite acest comision la inscriere).
- Biletul de avion Romania – Grecia este achitat de catre candidat. Zborul cu avionul se face direct pe insulele grecesti, unde sunt hotelurile, deci nu vor exista alte costuri cu transportul.

 

DANFIL COMAPANY este o companie infiintata in anul 2001 si acreditata de catre Ministerul Muncii, avand ca obiect de activitate recrutarea si plasarea fortei de munca in strainatate.

In cei peste 10 ani de activitate am oferit contracte legale de munca la mii de candidati in diverse domenii de activitate si tari.

Intreaga noastra activitate este pusa in slujba clientiilor nostrii, oferindu-le in permanenta asistenta, consultanta si oferindu-le intotdeauna cea mai buna solutie pentru cerintele lor.

Partenerii nostrii din strainatate sunt companii de renume, membre ale unor asociatii internationale si care, nu in ultimul rand, asigura garantia seriozitatii si a calitatii serviciilor oferite.

  • Publicat de: Danfiljobs
  • Compania: Danfiljobs
  • Judet:
  • Loc: Oriunde
  • Tipul job-ului: Full-Time
  • Salariu:
  • Job category:
  • Etichete: No Tags
  • 605 total views, 1 today

Aplica la acet job

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *