Personal pentru Fast-Food in Germania

iunie 16, 2014

NOTA: Acest anunt a expirat sau nu mai este relevant!

logo_ro ess
Descrierea job-ului:

Restaurante de tip Fast-Food din Germania selecteaza PERSONAL cunoscator de limba germana: Personal necalificat (Personal pentru bucatarie, Casier, Stagiar, Sef de tura, Stagiar management) si Personal calificat (Sef de magazin). 

Responsabilitati: se ocupa in principal cu servirea clientilor; prepararea sandwich-urilor, precum si alte cerinte prevazute in fisa postului. 

Program de lucru: 8 ore/zi; 5 zile/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. 

Perioada contractului de munca este de 12 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre parti. 

Salariul: intre 800-1600 EUR/luna net, in functie de post. 

Cerinţe job: 
- Pentru pozitia de Personal la bucatarie se accepta si candidati care cunosc doar limba engleza la nivel 6 din 10. Cu exceptia pozitiei de Personal la bucatarie, toti candidatii trebuie sa cunoasca limba germana la un nivel de minim 6 pe o scara notata de la 1 la 10. 
- Pentru personal necalificat (Personal pentru bucatarie, Casier, Stagiar, Sef de tura, Stagiar management): harnici si de incredere, personalitate placuta, buni executanti, forma fizica buna. 
- Pentru personal calificat (Sef Magazin): postul necesita minimum 2 ani de experienta pe un post similar. Aptitudini necesare – de lider, gestiune a timpului, matematica si bugete, capabil sa ia decizii, orientat spre client. 

Telefoane: 0372-720464, 0368-455.956, 0368-455.955.

Aplica la acet job