Salarii ce incep cu 4.200 Euro pentru romani

 

emisiune test astazi 24.01.2012

 

Parca mi-e teama sa scriu aceast an, 2012; dar DD ne-a asigurat ca e un inceput bun, daca stau si pun in balanta invataturile Mayase si ceea ce zice DD  ajung sa-mi dau sema ca 2012 e de fapt un an ca oricare altul ce nu trebuie sa ne sperie, nici macar precizia cu care se anunta la meteo ora la care incepe ninsoarea si la care se termina – astazi ora 02.00 si se termina maine la ora 18.00.

Ascultand versurile lui Adrian Paunescu, cantate de Victor Socaciu in melodia „Oameni de zapada” am decis privind pe geam la fulgii de zapada sa incep Blogul Tv jobs; si l-am inceput cum nu se poate mai bine cu o analiza intre DD si Mayasi, Paunescu si fulgii mari de zapada din Hans Christian Andersen.

 

Salarii ce incep cu 4.200 Euro pentru romani

 

Chiar daca nu era scrisul atat de mare tot vedeam acel imens ce facea sa clipeasca si un Secretar de Stat. Cu toate acestea lucrurile sunt pe cat se poate de serioase. Foarte multi romani sunt angajati in urma unui interviu drastic ca functionari europeni pe un salaru de 4.200 de E pentru cei fara experienta, iar cei cu experienta primesc o mie in plus sau mai mult.

Uniunea Europeana scoate in fiecare an la concurs 300-500 de posturi pentru cei ce vor sa se angajeze ca functionari europeni.

Conditii obligatorii:

  1. Studii universitare
  2. Limba Engleza nivel – avansat
  3. Noroc

Ce trebuie sa faci pentru a obtine jobul ? Pregatire foarte serioasa, cunoasterea intrebarilor ce se dau la primul test, mult curaj si rabdare. Inscrierile incep in martie iar cartile puteti sa le procurati de pe site-ul librariei europene. http://www.libeurop.eu/vmchk/EU-Concours.html

Cartile cu teste au preturi cuprinse intre 10-40 de E dar ele te ajuta sa treci primul test online, prima preselectie.

Un alt site util este cel al Oficiului European pentru preselectia personalului. ( ) www.europa.eu/

Aici ai toate detaliile si chiar daca pare imposibil, multi romani reusesc. Dupa lansarea oficiala a singurei Televiziuni de Job-uri din Romania,  Tv Jobs, voi invita in emisiune un roman ce lucreaza ca . Atunci veti putea sa aflati toate detaliile despre interviu, job, salariu si viata de .

Pana atunci intrati pe site-ul EPSO si acolo gasiti tot ce aveti nevoie.

Cu gandul la cei 4.200 de Euro si cu ochii pe geam la fulgii mari de zapada ma gandesc la emisiunea de maine unde poti afla si tu incepand cu ora 14 pe TvJobs Secretele reusitei in afaceri! (daca nu ai job inventezi unul)

O zi buna  si… Spor la dat zapada !

[like-gate]

Un LIKE e deajuns sau Share si poti chiar si comenta.
[/like-gate]

 

Un comentariu la „Salarii ce incep cu 4.200 Euro pentru romani”

  1. Asa dupa cum era si de asteptat, cele mai bune joburi sunt prezentate candidatilor la Tv Jobs ! Multumim angajatorilor ! Succes candidatilor ! Haideti sa ne spunem cu totii parerea despre piata locurilor de munca din Romania, aici, pe cel mai popular blog de gen. Pentru ca sunt convins ca asa va deveni acesta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *